Majesta Utrecht

Dierencrematies voor dieren van Dierenvoedselbank Gelderland

Dierencrematorium Majesta Utrecht en Stichting Dierenvoedselbank Gelderland gaan samenwerken om de voor cliënten van de Dierenvoedselbank kosteloos een crematie van hun overleden huisdier te verzorgen.

Dierencrematorium Majesta Utrecht en Stichting Dierenvoedselbank Gelderland hebben beiden dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Niet alleen bij leven, maar ook daarna verdient ieder huisdier het om met respect behandeld te worden.

Meestal is het voor huisdiereigenaren die de hulp van de Dierenvoedselbank nodig hebben om goed voor hun dier te kunnen zorgen, financieel onmogelijk om een crematie of begrafenis te betalen na het overlijden van hun dier. Dit vaak tot groot verdriet van de eigenaren, voor wie het plezier en gezelschap van hun dier erg belangrijk is in hun dagelijks leven.

Cliënten van de Dierenvoedselbank Gelderland kunnen vanaf nu kosteloos de crematie van hun overleden huisdier laten verzorgen door Dierencrematorium Majesta Utrecht.

Majesta Uitvaartzorg voor dieren nodigt andere dierenvoedselbanken in Nederland uit om samen met Majesta eenzelfde initiatief te ontplooien.

Huisdierencrematorium Majesta Utrecht

Huisdierencrematorium Majesta Utrecht is onderdeel van Majesta Uitvaartzorg voor dieren. Met meer dan tien huisdierencrematoria, een paardencrematorium, drie dierenuitvaartcentra en een dierenbegraafplaats is Majesta de grootste uitvaartverzorger voor dieren van Nederland. Professionaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht kenmerkt onze dienstverlening. De vestigingen van Majesta bieden verschillende opties om een crematie of begrafenis te kiezen die past bij de wensen, maar ook bij het budget van de huisdiereigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mevrouw Petra van Engeland, vestigingsmanager Dierencrematorium Majesta Utrecht.

info@utrecht-dierencrematorium.nl

Meneer Marco Dierckx, Stichting Dierenvoedselbank Gelderland.